Emma Straub: Tähän aikaan huomenna
7.3.2024

Kirja heille, jotka ovat kierrelleet New Yorkin katuja, menettäneet rakkaansa, pohtineet elämän käänteitä tai haaveilleet paluusta kaupunkiin, joka ei koskaan nuku

Nelikymppisten kynnyksellä Alice huomaa, että elämä on ihan siedettävää. Hän viihtyy työssään kohtuullisesti, pitää kodistaan ja ihmissuhteistaan. Mutta isän vakava sairaus saa hänet pohtimaan, puuttuuko elämästä jotain.

Syntymäpäiväaamunaan Alice herää huomatakseen matkanneensa takaisin vuoteen 1996 ja elävänsä uudelleen kuudettatoista syntymäpäiväänsä. Aikaan, jolloin hänen oma isänsä oli nelikymppinen, hurmaava, elinvoimainen, boheemi, rakas yksinhuoltajaisä. Menneet tapahtumat heräävät henkiin ja saavat Alicen pohtimaan, onko mitään mitä hän tekisi toisin, jos voisi?

Tähän aikaan huomenna kertoo erilaisen rakkaustarinan ja kuljettaa lukijan aikamatkalle 90-luvun nostalgiaan.

Emma Straub on palkittu kirjailija, jonka teoksia on julkaistu yli 20 kielellä. Kaikissa hänen romaaneissaan sykkii suuri sydän, riippumatta siitä, kenestä tai mistä tai missä tai milloin hän kirjoittaa. Straub ja hänen aviomiehensä omistavat Books Are Magic- kirjakaupan, jolla on kaksi toimipistettä New Yorkissa.