Kirjamaa – 2020-luvun kirjakerho

Kirjamaa yhdistää kaikki kirjan rakastajat: lukijat, median ja kustantajat, ja tulevaisuuden kirjan tuottajat. Nimeni on Kirjamaan Liisa, ja toimin oppaanasi. Klikkaa ja tutustu minuun aina, missä löydät minut kantamassa kirjoja kotiin, ja tutustu kaikkiin ohjeisiini päävalikon Liisa kertoo ja vinkkaa  -linkistä.

Tervetuloa mukaan nostamaan suomenkielistä laatukirjallisuutta uuteen kukoistukseensa!

Lukijoille:

Kirjamaa on uusi kirjallisuusmedia, joka esittelee ja arvostelee teoksia sekä kertoo, mitä kirjamaan Suomessa tapahtuu: uutisia, henkilökuvia kirjailijoista ja muista alan vaikuttajista sekä uutisia ajankohtaisista tapahtumista ja ilmiöistä.

Kirjamaan idean lähtökohtana olivat vuosituhannen vaihteen kirjakerhot, joissa kirjoihin ja niiden taustoihin ja tekijöihin tutustuttiin maanläheisesti mutta asiantuntemuksella. Samaa helppoutta ja mutkattomuutta haluamme tarjota jälleen.  Tutustu tällä sivulla Kirjamaan keskeisiin ominaisuuksiin – ja tilaa uutiskirje. Olemme vasta pääsemässä vauhtiin.

Kustantajille:

Olet tervetullut mukaan palveluun, kun löydät kustantamosi nimen uutuusluetteloistamme. Autamme kirjasi viestinnässä ja markkinoinnissa ja ohjaamme lukijamme kauppaasi ostoksille.

Kirjamaa on uutuuskirjan mainospaikka. Hanki kirjallesi karusellipaikka Kirjakarusellista.  Julkaisemme ja jaamme samalla uutuuskirjasi esittelysivun koko  verkostollemme ja jaamme sen somessa. Teosesittelyn tiiseri ilmestyy etusivulle ylimmäksi, ja jatkossa teos löytyy osastosta Kirjat.

Esittelysivu markkinoi teostasi.  Palvelussa julkaistusta kirjasta on linkki toivomallesi kauppasivulle. Kauppa avautuu kirjan kansikuvasta.

Oma arvostelijamme kirjottaa tämän lisäksi teoksesta 2 kuukauden sisällä arvostelun. Kun arvostelu on ilmestynyt, teos nousee automaattisesti jälleen etusivun ylimmäksi. Arvostelu ja kirjan markkinointisivu ristiinlinkitetään oheisella Kirjamaan Lassin kuvakkeella.

SAMALLA Kirjamaa on digitaalinen  arvostelukappaleiden jakelupalvelu. Teos on kaikkien mediatunnuksilla kirjautuneiden jäsentemme luettavissa drm -suojatusti kaikissa sähkökirjan formaateissa (e-kirja, näköiskirja ja äänikirja).  Palvelun nimi on LUE KIRJA.

Löydät tarjoukset kustantamoille hinnastosta.

Kirjailijoille: 

Kesäkuun 15. päivästä lähtien jokainen suomalainen kirjailija voi ilmoittaa #Kirjamaassa omaa uutuuskirjaansa pienellä rahalla myös itse, riippumatta kustantamosta ja kirjan kustannustavasta riippumatta. Jos olet perinteisen kustantamon tallissa, varmista kustantajaltasi, että voit markkinoida itsenäisesti kirjaasi. Avaamme tarkoitusta varten osaston Kirja&kirjailija.

Teoksen markkinointi uudella osastolla on helppoa: Varaat kirjallesi markkinointipalvelun  hinnastosta ja lähetät kirjan aineistot tällä lomakkeella.

Lue Kirja&kirjailija -palvelusta tarkemmin esimerkkisivulta Tarinapaju.

Toimittajille ja somettajille:

Kirjamaan  on arvostelukappaleiden jakelupalvelu. Se on nopea tapa saada uutuuskirja luettavaksi – jopa ennen sen ilmestymistä. Tarjoamme kirjat  aina näköiskirjoina (valmistetaan pdf-tiedostosta), ja kustantajasta/kirjailijasta riippuen voit lukea sen myös e-kirjana (epub) ja äänikirjana (mp3). Pääset lukemaan kirjan arvostelukappaleen, kun haet palveluun mediatunnuksia tästä linkistä tai sähköpostilla osoitteesta toimitus@kirjamaa.fi.

Kirjamaa on kirjallisuusmedia.  Liity palvelun avustajakuntaan, ja kirjoita juuri niistä kirjoista, kirjailijoista ja kirja-alan ilmiöistä, jotka kiinnostavat sinua. Vahvista omaa brandiasi, ja julkaise artikkeleita vieraskynänä. – Kysy molemmista mahdollisuuksista lisää palvelun tuottajalta pasi.luhtaniemi@kirjamaa.fi

Kehittäjille

Kirjamaa on paikka olla mukana siellä, missä tapahtuu. Painetun kirjan myynti laskee, mutta sillä tulee aina olemaan paikka suomalaisen lukijan sydämessä. Kirjamaa on painetun kirjan puolella. Samanaikaisesti näköiskirjat, e-kirjat ja äänikirjat vievät kirjallisuutta uusille lukijoille – unohtamatta näkörajoitteisia lukijoita.

Kaikkiin Kirjamaan kysymyksiin vastaa palvelun tuottaja Pasi Luhtaniemi, pasi@kirjamaa.fi sekä Saara Ylönen, saara@kirjamaa.fi