Tarinapaju, loruja lapsille

Maija Bee

Tämä on Kirja&kirjailija -palvelun esimerkkisivu, jossa lastenkirjailija Maija B esittelee uutta kirjaansa Tarinapaju. Maija B on julkaissut aiemmat lastenkirjansa Kustannus M:n listoilta, mutta Tarinapuu on omakustanne. Tämä on yksi syy, miksi Maija on ostanut Kirjamaan Kirja&Kirjailija -palvelun. Toisekseen hän tekee kirjallisuudessa monenlaista, ja hän haluaa, että kaikki löytyy yhdestä osoitteesta, kirjaesittelyt, arvostelut, kauppaan, arvostelukappaleet ja niiden tilaukset sekä lopuksi kirjailijan omat kuulumiset.

Kaikki tällä sivulla näkemäsi aineistot Maija B on lähettänyt lomakkeelta “Lähetä oman kirjasi tiedot“.  Yksinkertaista, vai mitä.

SIVUN OMINAISUUDET

Länsimainen ihminen lukee vasemmalta ylhäältä oikealle alas. Tutkimme tämän esimerkkisivun ominaisuudet samassa järjestyksessä:

  1. Kirja&kirjailija -linkin takaa löytyvät  kaikki osaston kirjat. Koska esimerkkikirjamme on omakustanne, sillä ei ole muita osastoja.
  2. Ylhäältä oikealta, sosiaalisen median linkeistä Maija voi jakaa suoraan tämän sivun omalle some-verkostolleen.
  3. Esimerkissämme Tarinapuun kuva on kirjan kansikuvaa. Vie hiiri kuvan päälle, niin pinkki kehys ilmestyy. Klikkaamalla* kuvaa kirjan verkkokauppasivu avautuu uuteen välilehteen. Tarinapuu on julkaistu tarvepainon kautta, ja siksi sen linkki ohjautuu hänen käyttämänsä tarvepainon verkkokauppaan.
  4. Otsikon ja kirjailijanimen alla on tilaa Maijan valitsemille 3 avainsanalle, jotka avaavat kyseisen osaston kaikki kirjat. Neljänneksi avainsanaksi Kirjamaan ylläpito lisää omakustanteiden yhteydessä sanan INDIE.  Klikkaamalla linkkiä pääset tutustumaan kaikkiin palvelusta löytyviin riippumattomiin kirjoihin ja niiden kirjoittajiin.
  5. Tämän kuvausteksti on kirjan leipätekstiä, jossa esitellään kyseinen teos.
  6. Leipätekstiin alla on linkki, josta toimittajat ja kirjasomettajat voivat tilata Tarinapuun. Maija B:llä on laatikollinen Tarinapuun arvostelukappaleita odottamassa, että arvostelijat ja kirjasomettajat tilaisivat kirjaa. Siksi hän on halunnut laittaa tähän kuvalinkin, jonka takaa avautuu hänen omaa kirjailijasivunsa ja arvostelukappaleiden tilausohjeet.
  7. Alimmaksi Maija Bee halusi bannerin, jossa kerrotaan lyhyesti olennaisin hänestä. Siksi hän täytti lomakkeelta kohdat “kirjailijakuva”, “kuvaus” ja “web-sivu”. – Lue lisää -linkki* ohjaa lukemaan lisää tästä mainiosta kirjailijasta ja sanataideohjaajasta.

*(esimerkkisivun linkit eivät ole toiminnassa)


Kirjailija Maija BeeMaija Bee

Olen Maija Bee, #Kirjamaan esimerkkisivun kirjailija. Käyn säännöllisesti hakemassa pesääni sanoja pihaltani. Olen kirjoittanut aiemmin kaksi lasten kuvakirjaa, Meeri on pihkassa ja Kuusi vai seitsemän. Kolmas kirjani Tarinapa juu on lorukirja, joka syntyi, kun annoin hyönteisten surista korvassani. Jos haluat lukea minusta lisää ja tutustua kirjoihini, klikkaa kotisivulleni. Nautitaan kesästä ja kirjoista!

➤ Katso lisää