Oletko jo Kirjamaan kustantaja?

Suomessa on kirjoittaminen .fi -palvelun mukaan yli 150 kirjankustantamoa, ja ala elää jatkuvasti, koska kustantamo  on sanana yhtä vähän suojeltu kuin sen tärkein sisällöntuottaja, kirjailija. Nimeä käyttävät niin tarvepainot kuin perinteiset kustantamot, niin yhden hengen yritykset kuin kymmeniä alan ammattilaisia työllistävät branditalot.

  • Kirjamaa linjaa kustantamoksi kustannusalan yrityksen, jolla on y-tunnus, joka julkaisee yli 75-prosenttisesti muita kuin yrittäjän omia kirjoja, ja joka julkaisee täyskustanteita. Poikkeuksen rajaukseen muodostavat osuuskuntapohjaiset kustantamot, joissa omistajia ei tulkita suomen lainsäädännössä yrittäjiksi.

Tämänhetkinen kustantajalistamme löytyy Kauden uutuusluettelosta. Luettelo päivittyy kaksi kertaa vuodessa, ja julkaisemme siinä kaikki kevät tai syyskauden uudet kauno- ja tietokirjat.

Löydytkö listalta? Mainiota

Tervetuloa tekemään Kirjamaata. Oli asiasi mikä tahansa, ota yhteyttä palvelun tuottajaan Pasi Luhtaniemi, pasi.luhtaniemi@kirjamaa.fi

Etkö löydy vielä listalta? No voi rähmä

Laita suoraa postia tuottajalle pasi.luhtaniemi@kirjamaa.fi, miksi meidän tulisi lisätä kustantamosi palveluun.  Palaamme asiaan  asap.