MEDIALLE

Kirjamaa on jokaisen kirjasta kirjoittavan kaveri. Kerromme tässä , millä tavoin: 

 

1. KATTAVA UUUTUUSKATALOGI KAKSI KERTAA VUODESSA

Kirjamaa julkaisee kaksi kertaa vuodessa kattavaa suomenkielisten kauno- ja tietokirjojen uutuuskirjaluetteloa. Löydät historian ensimmäisen, kevät 2024  jo nyt, linkistä UUTUUDET.

Vaikka et tekisikään muuta kanssamme, selaa luettelosta, mitä kirjoja haluaisit arvioida omassa mediassasi ja ota yhteyttä kustantajiin.


2. VOIMAA YHTEISÖSTÄ JA RISTIINLINKITTÄMISESTÄ

Kirjamaassa on paljon kaikkea kaikille. Kirjautuneena mediajäsenenä saat kuitenkin palvelusta parhaan hyödyn irti.

Kun sinulla on  mediatunnukset, olet perinteisesti ajateltuna Kirjamaan avustaja. Avustajana pääset lukemaan aina kaikki palveluun tallennetut näköiskirjat ja äänikirjat LUE KIRJA -linkeistä.  Mikäli Kirjamaan oma toimitus ei ole vielä kirjoittanut kirjasta arviota,  voit tarjota kirjasta arviota tästä linkistä tai suoraan  toimitus@kirjamaa.fi.

Arvioitpa LUE KIRJA -uutuuskirjaa tai Uutuudet -linkistä löytämääsi muuta mielenkiintoista, sinun kannattaa julkaista arvio sekä Kirjamaassa että omassa mediassasi. Kirjamaa ristiinlinkittää kirjoittajanimesi ja blogisi headerin automaattisesti julkaisemaasi arvioon. Näin hankit omalle mediallesi ilmaista mainosta – ja uusia kävijöitä.
⇨  Katso esimerkki: Seppo Jyrkisen Sotahistoria-blogi arviossa Königsberg kestää.