Kirjamaan toteutus ja eettiset ohjeet

Kirjamaa -palvelussa on avoimen sisällön osastot sekä erillinen verkkokirjasovellus, jota pääsee lukemaan vain käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Verkkokirjasovelluksessa julkaistaan ns. arvostelukappaleina tekijänoikeuden piiriin kuuluvaa  kirjallista aineistoa. Tämän lisäksi  palvelun toimitus ja avustajakunta tuottavat  uusia sisältöjä, tekstiä ja kuvia, joihin heillä on tekijänoikeus. Kirjamaalla on käyttöoikeus molempiin tekstityyppeihin mitään sen osaa muuttamatta, jonka lisäksi sillä on sitaattioikeus aineiston jakamiseen viestinnän ja markkinoinnin tarkoituksessa.

Kirjamaa vastaa siitä, ettei käyttäjätunnuksen takaa luettavia verkkokirjojen arvostelukappaleita voi jakaa eikä tallentaa. Arvostelukappaleen voi lukea vain käyttäjätunnuksella ja salasanalla identifioitu henkilö palvelimelta.

Kirjamaa on toteutettu WordPress -julkaisujärjestelmällä.  Mikään netissä ei ole täysin turvallista, ja oikeuksin suojatun sisällön väärinkäyttö  voi aina olla mahdollista.  Mikäli Kirjamaa havaitsee mitään tällaista toimintaa, se varaa oikeuden sulkea käyttäjätili milloin tahansa.

Pyydämme myös jokaista yhteisön jäsentä ilmoittamaan epäillystä väärinkäytöksestä välittömästi palvelun tukeen tuki@kirjamaa.fi tai suoraan tuottajalle pasi.luhtaniemi@kirjamaa.fi

Auvoisia hetkiä rakastamamme suomenkielisen kirjallisuuden parissa!

t. Pasi Luhtaniemi
tuottaja,
Kirjamaa.fi