A-kappaleet nyt myös suoraan kustantajalta
Pasi Luhtaniemi 24.4.2024

Kirjamaan kustantajapalvelut suoraviivaistuivat
Toimittajat ja bloggaajat voivat tutusti lukea tai kuunnella uunituoreen tai jopa julkaisemattoman teoksen suoraan Kirjamaasta, drm-suojatussa tilassa. Kirja avautuu LUE KIRJA -linkistä.
Tämän rinnalla olemme kuitenkin avanneet tänään myös suoran linkin kustantamoon. Kun esittelemämme kirja alkaa kiinnostaa, toimittaja voi  nyt pyytää arvostelukappaletta suoraan kustantajalta.
Kun kustantaja haluaa, että toimittajat ja bloggaajat tilaavat kirjan arvostelukappaleen kustantamon sivuilta, kirjan esittelysivun yläpalstasta löytyy alla oleva kuvake, joka toimii linkkinä kustantamon omille sivuille.

 


Uudistuksen jälkeen kustantajapalvelut ovat:

a) Kirjan rivitieto sivulla Kevään/Syksyn uutuuskirjaluetteloihin –  Ilmainen

 • Löydät kevään 2024 uutuusluettelon tästä linkistä
 • Syksyn 2024 uutuusluettelo julkaistaan vapunpäivänä 1.5. 2204

b) Kirjan markkinointi Kirjamaassa –  50€/kirja tai vuosisopimus 400€/10 kirjaa. Katso muut vaihtoehdot Hinnastosta ja tilaa palvelu lomakkeella Lähetä kirjan tiedot

TARJOUS SISÄLTÄÄ: 

 1. Markkinoinnin julkaisuaikataulu. Voit antaa vaikka jokaiselle kirjallesi julkaisupäivämäärän. Vaihtoehtona julkaisemme kirjan asap sen jälkeen, kun olet lähettänyt sen materiaalit osoitteeseen toimitus@kirjamaa.fi.
 2. Kirjan markkinointisivu. Voit lähettää 100-300 sanan markkinointitekstin suoraan sähköpostitse tai laittaa meille weblinkin, josta imuroimme tekstin.
 3. Kirjan kansikuva. Sama kuin edellä.
 4. Karusellinäkyvyys. Kirjan kansikuva ilmestyy karuselliin. Kuvaa klikkaamalla avautuu kirjan markkinointisivu.
 5. Lue kirja / Tilaa arvostelukappale -linkki
  – Voit lähettää meille kirjan a-kappaleen pdf:nä ja/tai äänikirjana. Palveluun kirjautuneet toimittajat pääsevät lukemaan kirjan drm-suojatusti LUE KIRJA -linksitä.
  – Vaihtoehtona voit lähettää linkin ohjesivulle, josta mediajäsenemme voivat tiedustella arvostelukappaletta suoraan sinulta.
 6. Osta kirja kustantajan verkkokaupasta. Lähetä meille suora linkki kirjaan verkkokauppasivulle Kauppa avautuu uuteen ikkunaan kirjan kansikuvasta niin etusivulta kuin markkinointisivulta..
 7. Kirjamaan omat arvio/arvostelu.  Oma toimittajamme arvostelee teoksesi.